woman signing on white printer paper beside woman about to touch the documents

Collectieve schuldenregeling

In het geval dat iemand met veel schulden kampt, kan er een gerechtelijke procedure worden opgesteld om de structurele schuldproblemen op te lossen.

Hierbij wordt een schuldbemiddelaar aangesteld die u helpt om de financiële afhandeling van uw schulden te bewerkstelligen, waardoor u nadien weer schuldenvrij door het leven kan.

black flat screen computer monitor and gray wireless mouse

Schuldbemiddeling

De schuldbemiddelaar zal, indien er vastgoed betrokken is in het vermogen van de schuldenaar, het onroerend goed laten schatten door een onafhankelijke schatter. Dit ter staving van het schulddossier.

Om de waarde correct vast te stellen, is het belangrijk dat de schatting wordt vastgesteld met kennis ter zake en van de lokale vastgoedmarkt.

Erkendschatters.be heeft ervaring met dit soort zaken en gebruikt haar vastgoedexpertise om tot een objectieve en correcte schatting te komen, die het schuldendossier sterk kan onderbouwen.

woman finding some book to read

Onze verslagen

Onze schattingsverslagen zijn uitgebreid en duidelijk. Dankzij hun overzichtelijk karakter, weet u in een mum van tijd de belangrijkste aspecten van het pand, die mee de waarde bepalen. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om een verslag af te leveren met een hoog informatief karakter en een marktconforme prijs. Dankzij onze toewijding aan kwaliteit en de kennis die wij reeds hebben geaccumuleerd, worden wij als erkend schatters onderschreven door verschillende instanties, waaronder de Vlaamse Belastingdienst.

Na aanvraag nemen wij binnen 1 werkdag contact op en u ontvangt ons schattingsverslag binnen de 2 werkdagen na het plaats bezoek.

Neem hier contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of om een aanvraag in te dienen voor een erkende schatting.