Over ons

Erkendschatters.be werd opgericht door een jong team met een gemeenschappelijke liefde voor vastgoed en een motivatie om mensen te helpen bij deze zeer complexe materie.

Er staan bij ons reeds ettelijke jaren ervaring in het vastgoed op de teller in binnen- en buitenland, waardoor we ideaal gepositioneerd zijn om een advies verlenende rol te spelen en mensen te helpen bij één van de grootste stappen die ze nemen in hun leven en de stap met het meest financiële impact: het kopen of verkopen van vastgoed.

Wie zijn we?
Farid: VLABEL – Identificatienummer: 005235360687
Wie zijn we?
Brecht: VLABEL – Identificatienummer: 005213561656
Wie zijn we?
Elke: VLABEL – Identificatienummer: 005247819127
Wie zijn we?
Marijke: VLABEL – Identificatienummer: 005278684830
Marijke Schots
Backoffice
person using smartphone and capturing images

Het belang van goede schatters

De vastgoedwereld wordt ieder jaar complexer, met nieuwe wetgevingen, strenger wordende normen, hoge energieprijzen en een stijgende nood aan kwalitatieve woningen.

Daarom is het van belang om je te laten bijstaan door iemand met de nodige expertise bij het aan- of verkopen van je woning. Een juiste schatting, een extra paar ogen, een woordje advies,…

Het zijn de zaken die écht het verschil kunnen maken in elke vastgoedtransactie.

Kopen & verkopen met een gerust hart

Het aan- of verkopen van vastgoed gebeurt ook steeds op sleutelmomenten in iemands leven. Je ‘uitzet’, gezinsuitbreiding, pensioen, maar ook minder leuke momenten: scheiding, overlijden, onverdeeldheid.

Dankzij onze doorgedreven dienstverlening kan je op beide oren slapen dat de transactie zelf op de juiste manier wordt afgehandeld, zodat jij je kan focussen op wat echt telt.

woman signing on white printer paper beside woman about to touch the documents